Όροι χρήσης

Πριν χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας παρακαλώ διαβάστε τους παρακάτω όρους:


.Τα έργα (έτσι θα ονομάζουμε τα σκιτσάκια μας )ανήκουν στους δημιουργούς τους και προστατεύονται από την εφαρμοστέα νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας.
.Ο ελεύθερος χρήστης των έργων (μη αγορασμένων ):Υποχρεούται να μην αλλοιώσει το έργο και να διατηρήσει εμφανώς το copyright που βρίσκετε επάνω στο έργο (skitso.biz),καθώς και να αναφέρει στο  έργο ή στα περιεχόμενα της έκδοσης το όνομα του δημιουργού π.χ (soter  από το skitso.biz) ή να χρησιμοποιήσει ενεργό links προς το skitso.biz).
.Ο αγοραστής των έργων ( ο πελάτης): Υποχρεούται να αναγράφει στο έργο ή στα περιεχόμενα της έκδοσης του, το όνομα του δημιουργού π.χ (soter  από το skitso.biz )
(Το έργο το παραλαμβάνεται καθαρό ,χωρίς υδατογράφημα  και σε μεγάλη ανάλυση)
Επίσης τα έργα επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν μόνο από την εταιρία που τα αγόρασε,απαγορεύεται η μεταπώληση των έργων και η χρήση από τρίτους.
Η τιμή αγοράς ενός έργου καθορίζετε στα 35 € η εξόφληση γίνεται διαμέσου τραπ.λογαριασμού
η με υπηρεσία PayPal .

.Με την αγορά ενός έργου, ο αγοραστής δεν γίνεται ο ιδιοκτήτης των πνευματικών δικαιωμάτων του αλλά αποκτά ΜΟΝΟ την άδεια για τη χρήση της από το skitso.biz για ένα (1) έτος.
.Η νόμιμη χρήση των έργων  από την στιγμή της αγορά τους ,διαρκεί ΜΟΝΟ για ένα (1) έτος.
.Η skitso.biz διατηρεί το δικαίωμα να πουλήσει τα δικαιώματα των έργων σε περισσότερα τους ενός προσώπου ή εταιρίας συγχρόνως.
.Τα έργα παραδίδονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) η διαμέσου link που θα σας σταλεί πάλι δια μέσου (e-mail) εφ' όσον γίνει εξόφληση με PayPal ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
.Για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρία μας  ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (skitso@skitso.biz).


Η skitso.biz διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των Όρων Χρήσης της ιστοσελίδας χωρίς την προηγούμενη ειδοποίηση του χρήστη ή πελάτη.

Κάθε παράβαση των ανωτέρω, επισύρει αστικές ή
και ποινικές συνέπειες βάσει των διατάξεων περί πνευματικών δικαιωμάτων και δίνει το δικαίωμα στην εταιρία μας να διεκδικήσει τις νόμιμες αποζημιώσεις.

€ 35 

Αγορά δια μέσου PayPal,την ασφαλέστερη εταιρεία συναλλαγών δια μέσω του Internet.το μόνο που απαιτείται είναι μια πιστωτική κάρτα.

Κατάθεση ανεξαρτήτως ποσού με PayPal

. 
titlos gatos

.


.

Make a Free Website with Yola.